Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Aksu İlkokulu

Telefon : 0344 2377470
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://marasaksuio.meb.k12.tr
Adres : Aksu Mahallesi 6011. Sokak No8 Dulkadiroğlu / KAHRAMAN.MARAŞ
VİZYON : Yarınlar için mücadele eden, geleceğe güvenle bakan, hep iyiye en iyiye istekli ve yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş , çağdaş , demokratik, lider özelliklere sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık , başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü dürüst, paylaşımcı, mutlu olmasını bilen , okuluna bağlı, yeniliğe açık nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :18
Öğrenci :284
Derslik :31
Kütüphane Kitap Sayısı :340
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : Başlama saati 13:10 Bitiş saati 17:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Adana-Kahramanmaraş yolu üzerinde bulunmaktadır. Merkezle dolmuş ulaşımını halk otobüsleri ile 25 ve 30 ve 32B numaralı araçları yapar. TEDAŞ kavşağı başlangıç kabul edilirse bu otobüsler KIBRIS MEYDANI- OTOGAR- AKSU gidip gelirler. Ayrıca Belediye Otobüslerinden bazıları değişik mahallelerden AKSU mahallesine ulaşım sağlamaktadır. Mahallenin yaz-kış ulaşım sıkıntısı yoktur.
Yerleşim Yeri : Aksu İlkokulu Aksu Mahallesinde bulunmaktadır. Aksu mahallesi Kahramanmaraş ilimizin merkez mahallelerindendir. Büyük bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aksu İlkokulu Aksu Mahallesinde bulunmaktadır. Aksu mahallesi şehir merkezine yaklaşık 10km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2022 2023 Dulkadiroğlu İlçesi ilkokullar arası futbol turnuvası şampiyonu
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :